Behandlingar inom tandvård

Vi erbjuder tandvård i Malmö av absolut högsta klass. Du kan besöka oss för undersökningar, akut tandvård, för behandlingar av mindre allvarliga problem och du kan även boka in en tid för mer avancerad tandkirurgi. Vi ligger även i framkant gällande estetiska behandlingar.

Fri konsultation innan behandling

En viktig sak som vi erbjuder våra patienter är fri konsultation. Planerar du för ett större ingrepp - exempelvis tandimplantat - så kan du besöka oss och få en gratis rådgivning i ärendet. Vi tittar på dina tänder, vi gör en röntgen och vi lyssnar in på dina förväntningar - och förhoppningar - och så gör vi en samlad bedömning av ditt ärende. I detta ingår även att presentera andra alternativ och gå igenom deras respektive för- och nackdelar. Du får, kort och gott, en professionell bedömning att ta ställning till och du kan själv välja om du vill gå vidare med oss.

tandvård malmö tand

Ett brett utbud av behandlingar inom tandvård

Vilka behandlingar erbjuder vi då? Som sagt, vi ger tandvård för alla. Men, om man ska peka på några speciella behandlingar så kan vi titta närmare på tre av dessa här nedan. Vi ska emellertid säga - och verkligen poängtera - att det handlar om ett axplock. Vi erbjuder alla typer av behandlingar - från kirurgi - rotfyllningar, operationer av visdomständer, stärkning av käkben - till enklare behandlingar såsom att förhindra karies eller att ta bort tandsten och plack. Allt sker med professionalism ned på detaljnivå och med vetenskap och forskning som grund.

  • Invisalign:

    Drömmer du om ett perfekt leende med taka tänder utan gluggar? Då krävs det reglering. För många innebär detta att man avstår - man vill inte ha tandställning i vuxen ålder. Invisalign är lösningen.Skenorna till denna tandställning är transparenta och genomskinliga. Ingen ser att du har en tandställning på dig; du kan le och leva som vanligt. En annan fördel är att du kan se resultat innan. Detta som en följd av att skenorna tas fram digitalt och att du således själv också kan vara med och påverka hur du vill att ditt framtida bett ska se ut. Invisalign är en innovation som verkligen gör skillnad och vi är stolta över att erbjuda denna behandling.

  • Tandimplantat:

    Tandimplantat är den bästa lösningen vid tandlossning. Detta då implantaten - som är gjorda av titan - kan välkomnas av kroppen och att tänderna genom detta fungerar precis som ordinarie sådana. Men, tandimplantat är inte för alla. Dels så handlar det om att man måste ha rätt förutsättningar - ett starkt käkben att fästa skruvarna i, god munhälsa och ett bra allmäntillstånd i övrigt. Dels så är tandimplantat också dyrare än andra alternativ - bryggor, broar, skalfasader exempelvis. Väljer du tandimplantat av oss så kommer du att få en lösning som verkligen passar dig. Vi använder modern utrustning och allt material är av absolut högsta klass. Vår långa erfarenhet av detta mer avancerade ingrepp borgar för högre kvalitet och hållbarhet. Vi gör rätt redan från start!

  • Tandblekning:

    Fler vill visa upp ett vitt, fräscht och vackert leende. Vi har lösningen; oavsett hur pass gula eller missfärgade dina tänder är. Få har den genetik - eller livsstil, framförallt - som krävs för att behålla en vit färg på tänderna genom hela livet och därför kan en tandblekning vara det enda alternativet. Hos oss hittar du marknadens bästa - och säkraste - produkter och oavsett om du väljer att blek tänderna på plats eller köpa ett kit att ta med hem så garanteras du ett tillfredsställande resultat. Vi ger dig chansen att le mot resten av Malmö - och därmed se att Malmö ler mot dig!

Ett brett utbud av tandvårdstjänster