Vår tandläkarmottagning

Snabbt växande tandläkarmottagning i Malmö

Välkommen! Vi växer så att det knakar och detta är oerhört roligt och inspirerande. Fler och fler patienter ser värdet i att söka sig till oss för att ta del av den bästa tandvård som finns i Malmö. Alltid till rimliga priser och alltid med ett bemötande och en service utöver det vanliga.

Vi växer och har precis flyttat till nya lokaler i hjärtat av Malmö. Lokalerna är större och de är utrustade med den bästa, och mest moderna, teknik och utrustning som finns. Vi vill alltid ligga i framkant gällande detta, det gör att vi på ett bättre sätt kan erbjuda patienterna säkra, trygga och högkvalitativa lösningar.

Kontakta oss om du vill veta mer om mottagningen, våra tandläkare eller de behandlingar som vi erbjuder. Vi finns här för dig under årets alla dagar. Du når oss enklast via formuläret.

Lösningar som passar alla typer av patienter

Vårt mål är att erbjuda lösningar för den moderna människan. Vi vet att det kan vara svårt att komma loss och motivera att ta ledigt från jobbet för att gå till en tandläkare eller en tandhygienist. Det ska du heller inte behöva göra - vi ger dig fler valmöjligheter. Genom att erbjuda mer generösa öppettider så kan vi också se till att du får en möjlighet att boka en tid som passar dig och ditt livspussel. Vi håller öppet varje dag och vi gör detta fram till klockan 20.00 på vardagar och till 17.30 under helger och röda dagar. 

Vi vet även att många idag söker mer estetiska behandlingar. Det har överlag varit en fråga med låg prioritet, men vi tänker annorlunda. Vi vet att utseendet är viktigt och att tänderna spelar en stor roll för både självförtroende och självkänsla. Vågar man le utan att skämmas för sina tänder så ger man sig bättre förutsättningar för att lyckas i livet. Ett leende kan förändra världen, eller hur? Vi erbjuder säkra estetiska behandlingar av högsta kvalitet.

tandvård malmö bild

Du är mer än välkommen att lösa biljett och hänga med på vår resa. Oavsett vad du behöver hjälp med så hittar vi en lösning för dig och ger dig friska, fräscha tänder. God munhälsa och bra tänder är nyckeln till ett långt, hälsosamt liv och vi är gärna den tandläkare i Malmö som ger dig bästa möjliga förutsättningar till ett sådant. Välkommen att boka in en tid redan idag!

Din tandläkare i Malmö