Följ med oss till våra nya lokaler


Välkommen till oss. Vi växer så att det knakar och detta är oerhört roligt och inspirerande. Fler och fler patienter ser värdet i att söka sig till oss för att ta del av den bästa tandvård som finns i Malmö. Alltid till rimliga priser och alltid med ett bemötande och en service utöver det vanliga.

Vi växer och det gör att vi snart flyttar in till nya lokaler i hjärtat av Malmö. Lokalerna är större och de är utrustade med den bästa, och mest moderna, teknik och utrustning som finns. Vi vill alltid ligga i framkant gällande detta, det gör att vi på ett bättre sätt kan erbjuda patienterna säkra, trygga och högkvalitativa lösningar.

tandvård malmö bild

Du är mer än välkommen att lösa biljett och hänga med på vår resa. Oavsett vad du behöver hjälp med så hittar vi en lösning för dig och ger dig friska, fräscha tänder. God munhälsa och bra tänder är nyckeln till ett långt, hälsosamt liv och vi är gärna den tandläkare i Malmö som ger dig bästa möjliga förutsättningar till ett sådant. Välkommen att boka in en tid redan idag!

Din tandläkare i Malmö